ISTORIC SI EVOLUȚIE

Societatea TOTAL CONSTRUCT SRL și-a început activitatea în anul 2000 cu lucrări de amenajări interioare.

În decursul anilor de activitate, numărul de muncitori calificați a crescut, la fel și numărul personalului tehnic, iar dotarea tehnică este, de asemenea, de cea mai bună calitate. Gama serviciilor care se execută în prezent s-a diversificat și, pe lângă activitatea de proiectare în construcții (arhitectură, rezistență și instalații), societatea acordă consultanță de specialitate și asistență tehnică la lucrările de execuție a construcțiilor. Adică dirigenție de șantier.

Lucrările de execuție ale societății s-au extins și la lucrări de structură (structuri din beton armat, zidărie sau metalice) atât pentru construcții civile cât și industriale, iar lucrările de finisaje acoperă toată gama construcțiilor civile și sociale (case familiale, sedii de firmă, hoteluri, spații comerciale, clinici etc.).

Obiectivul nostru este acela de a realiza lucrări de o calitate foarte bună, chiar și la nivelul celor mai mici detalii și implicit de a obține aprecierea beneficiarilor noștri, ceea ce, pentru noi înseamnă cea mai bună reclamă.

În clasamentul pentru IMM întocmit de TOP 10K BUSINESS AWARDS , pentru performanțe deosebite înregistrate la nivelul anului 2018 , clasa CAEN 4120 Timisoara, S.C. TOTAL CONSTRUCT S.R.L., a ocupat locul 3 in top salariati la nivel local.

image
CE VĂ OFERIM

Prin specializarea personalului direct productiv, suntem mandri sa afirmam ca am optimizat toata gama de servicii oferite. Experienta si nivelul de pregatire a angajatilor plaseaza S.C. TOTAL CONSTRUCT S.R.L. printre companiile dinamice din partea de vest a Romaniei.

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră formată din ingineri constructori cu experienta vă ajută să faceți estimări cât mai exacte ale costurilor proiectului dumneavoastră.